Billig USB stik

Få et godt og billigt USB stik

Et USB stik er løsningen til dig, som godt kan lide at have back-ups af dine filer. Med det rigtige USB stik har du mulighed for, at gemme dine filer så de aldrig bliver slettet eller går ned med computeren. Det sker af og til, at en pc pludselig går i stykker ud af det blå – et USB forhindre dine vigtige filer i at gå tabt, så du aldrig behøver at bekymre dig igen.

Du kan få forskellige udgaver af USB stik, som hver især har en bestemt mængde plads. Den plads der er på stikket kaldes Giga byte og fås i forskellige størrelse – ofte er der muligheder på 16, 32 og 64 giga byte. Derudover er der også muligheder for at få både mere og mindre plads. Der findes et hav af muligheder når det kommer til at sikre sine filer, du skal finde den løsning som passer dig og dine behov bedst.

Vælg det korrekte USB stik til dit formål

Du kan bruge dit USB til at gemme mange ting på, og alt efter hvad du skal bruge det til, skal du bedømme hvilken størrelse af Giga byte, du har brug for. Billeder fylder mere end almindelige dokumenter. Hvis du blot skal gemme word dokumenter på dit stik, kan du nøjes med et stik med mindre plads. Hvorimod stikket, som bruges til at gemme billeder, formentlig skal have mange Giga byte. Jo mere Giga byte der er på dit USB stik, jo mere plads har du at gøre godt med, når du skal gemme dine dokumenter og billeder. Vælg den sikre løsning og gem dine filer på en ekstern enhed som et USB stik.

Hos Kompat har vi billige USB stik i forskellige størrelser af Giga byte, så back-up dine filer allerede i dag med USB stik fra os!

din kurv

GÅ TIL KASSEN
Samlet pris
0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN
dk
/t/r/s/hivdul/
cm-hivdul-hivdul